Hälsa på cellnivå

Efter en grundlig genomgång av din hälsa finner vi grundorsaken till din ohälsa och behandlar den med hjälp av aminosyror, vitaminer, mineraler och örter.

Min fasta övertygelse är att kroppen kan läka om man ger den rätt förutsättningar. Rätt förutsättningar är att minska på sådant som skadar kroppen som t.ex. processad mat, socker och stress. Sedan tillsätter man det kroppen behöver för att läka och må bra, vilket är de byggstenar som kroppen använder för att bygga en hälsosam kropp såsom aminosyror, fettsyror, vitaminer och mineraler.

Även örter har under historiens gång haft stor påverkan på människors hälsa men är idag ett mer bortglömt behandlingsalternativ som jag vill återge den status det förtjänar. Att använda örtmedicin för att hjälpa kroppen till hälsa är en viktig del i min verksamhet.

Tester

För att hitta grundorsaker till ohälsa behöver man ibland testa. Vi använder oss av Nordic laboratories för att utföra tester. Där finns den vertygslåda som verkligen gör skillnad. Det finns DNA tester, jodbelastningstest, SIBO utandningstest, MTHFR test, hårmineralsanalys, glyfosat test, test för kvicksilver, borrelia, babesia, bartonella, tester för parasiter och tester för att se över nivåerna av neurotransmittorer. Läs mer under rubriken tester för prisinformation.