Mina problem var mångårig värk och energilöshet. Med Sofies hjälp så lindrades värken något i början men framför allt fick jag energin tillbaka, vilket gjorde att jag orkade fortsätta, som i sin tur (nu efter ca 6 månader) gjort att värken inte alls är lika påtaglig, samtidigt som energinivån jag har idag, ligger på en nivå där jag känner igen mig själv.

…………

“För ett antal månader sedan var min make allvarligt sjuk och fick medicinsk behandling. Problemet var att hans kropp inte klarade av varken sjukdomen eller behandling. Han var så svag att han inte klarade att hälla upp teet själv. Han förlorade i vikt och muskler varje vecka. Vi bad Sofie om hjälp att stärka hans kropp. Vi fick många goda råd och strategier. Även jag fick råd hur jag skulle behålla hälsan genom min makes sjukdomstid. För mig har Sofie betytt mycket: en make som lever och bygger hälsa istället för sakta dör. Jag har också själv kommit ur denna tid med bättre hälsa än innan. Jag rekommenderar att fråga henne om råd. “

…………

Så tacksam att jag hittade Sofie genom olika fb-grupper där många rekommenderade henne. 2 täta förlossningar resulterade i en trött sköldkörtel och jag var ”under isen” och mådde fruktansvärt dåligt. Tack vare Sofie var jag på fötter efter bara 2 veckor och nu nästan 2 månader senare sa min man i morse ”nu känner jag igen dig” plötsligt är all ork och lust tillbaka. Från depression till duracellkanin. Jag kan varmt rekommendera Sofie till alla som vill må bra!

…………

Cellulär Hälsas Sofie har hjälpt mig att bli bättre i min diagnos ME/CFS. Hennes hjälp har fått mig att må mycket bättre på kort tid och jag kan nu gå upp i arbetstid tack vare detta. Hon är engagerad, lyhörd och professionell. Hon brinner för att hjälpa till och är mån om att jag ska förstå helheten. Hon förklarar hur allt hänger samman på ett bra och tydligt sätt. Jag är evigt tacksam för att jag fått kontakt med Sofie. Rekommenderas varmt.

…………

Efter att Sofie hjälpt mig tyda mina blodprover stod det klart att det var min sköldkörtel och andra hormoner som spökade. Sofie hjälpte mig då att hitta rätt tillskott (vitaminer, mineraler och örter) för att på bästa sätt behandla min sköldkörtel, och de andra hormonerna den holistiska vägen. Istället för att maskera mina problem med läkemedel har jag fått hjälp att på djupet läka dem. Nya prover togs och det var tydligt att den hjälp jag fått av Sofie fungerade!