Hur det går till

Du bokar en tid via mejl eller telefon.

Vi träffas fysiskt i Svalsta eller hålls hälsokonsulationen via telefon som vanligt samtal eller via hangout eller facetime eller zoom, vilket som passar dig bäst.

Jag lyssnar och du får berätta hur du mår. Jag ställer flertalet frågor för att få en så omfattande bild av din hälsa som möjligt.

Om du har tagit blodprover under de senaste 6 månaderna får du gärna ta med provsvaren till hälsokonsultationen.

Jag ger därefter olika förslag på behandling och vi kommer tillsammans fram till en hälsoplan som kan innehålla t.ex. förslag på ändrad kost, kosttillskott i form av vitaminer, mineraler och aminosyror, örtmedicin i form av tinktur eller te samt eterisk olja.

Vi bokar en tid för uppföljning.

Hälsoplanen får du sedan mejlad till dig en dag efter hälsokonsultationen tillsammans med fakturan för hälsokonsultationen.

Om vi kommer fram till att blodprover behöver tas för att ge information om din hälsa, används mydrop.se eller werlabs.se. Du köper proverna via på deras hemsida och går sedan till din vanliga provtagningscentral som tar proverna och skickar dem till mydrop eller werlabs som analyserar proverna och du kan läsa provresultaten på deras hemsida. Du kan sedan mejla eller tala om för mig vilka provresultat du fick.