Hur det går till

Du bokar en tid via mejl eller telefon.

Om du har tagit blodprover eller andra tester under de senaste 6 månaderna tar jag gärna del av de provsvaren före vårt möte.

Hälsokonsultationen hålls digitalt via facebooks: facetime så att vi kan se och prata med varann under vårt möte, vilket fungerar oavsett vart du bort i landet.
Det finns en lokal på Ollonvägen 13 i Nyköping där hälsokonsulation kan ske för de som bor i närheten.

Jag lyssnar och du får berätta hur du mår. Jag ställer flertalet frågor för att få en så omfattande bild av din hälsa som möjligt.

Jag ger därefter olika förslag på behandling och vi kommer tillsammans fram till en hälsoplan som kan innehålla t.ex. förslag på ändrad kost, kosttillskott i form av vitaminer, mineraler och aminosyror, örtmedicin i form av tinktur eller te samt eterisk olja.

Vi bokar en tid för uppföljning.

Hälsoplanen får du sedan mejlad till dig en dag efter hälsokonsultationen tillsammans med fakturan för hälsokonsultationen.

Om vi kommer fram till att blodprover behöver tas för att ge information om din hälsa, används mydrop.se eller werlabs.se. Du köper proverna via på deras hemsida och går sedan till din vanliga provtagningscentral som tar proverna och skickar dem till mydrop eller werlabs som analyserar proverna och du kan läsa provresultaten på deras hemsida. Du kan sedan mejla eller tala om för mig vilka provresultat du fick.

Kostnad

Vi tar betalt för den tid som vårt samtal varar.
Fakturering sker för varje påbörjad kvart.

En hälsokonsultation tar oftast 1 – 1,5 h.

Nybesöks pris: 800 kr/ timme

Uppföljning 600 kr/ timme

Efter hälsokonsulationen få du din faktura till din mejl.


Omdömen från kunder

Sofie samlade livsinformation om mig och med alla ledtrådar från detta, så skapade hon en helhetsbild, som tydliggjorde hur alla små delar hängde ihop, som ett stort pussel. Hon återger pusslets funktion, på ett begripligt sätt, så att man själv får förståelse för hur det hela kan hänga ihop och hur man skulle kunna påverka det i positiv riktning. Utifrån sitt kunskapsdjup lade Sofie fram prioriteringsförslag för att börja nysta i hälsan. Hon fokuserar just på att prioritera det viktigaste först, för att det ska gå i en takt, som gör att man mår bra under tiden justeringarna pågår. Ingenting är måsten, utan utgår ifrån att man själv väljer utifrån förlagen. Mina problem var mångårig värk och energilöshet. Med Sofies hjälp så lindrades värken något i början men framför allt fick jag energin tillbaka, vilket gjorde att jag orkade fortsätta, som i sin tur (nu efter ca 6 månader) gjort att värken inte alls är lika påtaglig, samtidigt som energinivån jag har idag, ligger på en nivå där jag känner igen mig själv. Detta gör att man känner inte känner sig ensam och utlämnad till den reguljära vårdens handfallenhet, utan man känner sig trygg i att man har en plan som kommer att lyckas. Sofie är fantastiskt kunnig, pedagogisk, empatisk, idérik och glad! I kontakt med Sofie så får man som bonus skratta väldigt mycket! // Nina 

” Cellulär Hälsas Sofie har hjälpt mig att bli bättre i min diagnos ME/CFS. Hennes hjälp har fått mig att må mycket bättre på kort tid och jag kan nu gå upp i arbetstid tack vare detta. Hon är engagerad, lyhörd och professionell. Hon brinner för att hjälpa till och är mån om att jag ska förstå helheten. Hon förklarar hur allt hänger samman på ett bra och tydligt sätt.
Jag är evigt tacksam för att jag fått kontakt med Sofie.
Rekommenderas varmt.”

” Jag har fibromyalgi och hade även oförklarligt gått upp över 30kg på 3 år. Vi må ha kontakt enbart via mesenger och telefon, men oj vilken människa!!! Hon har stenkoll på mig och mina problem. Hon har hjälpt mig att både må bättre och börja gå ner i vikt. Efter att Sofie hjälpt mig tyda mina blodprover stod det klart att det var min sköldkörtel och andra hormoner som spökade. Sofie hjälpte mig då att hitta rätt tillskott (vitaminer, mineraler och örter) för att på bästa sätt behandla min sköldkörtel, och de andra hormonerna den holistiska vägen. Det tar kanske lite längre tid än med vanliga läkemedel, men helt klart värt det. Istället för att maskera mina problem med läkemedel har jag fått hjälp att på djupet läka dem. Nya prover togs och det var tydligt att den hjälp jag fått av Sofie fungerade! Alla världen som tidigare antingen var för låga eller för höga var nu inom det normala och min kropps förmåga att äntligen börja gå ner i vikt var tydliga bevis. Sofie har förutom att guida mig i tillskottsdjungeln även hjälp mig med min kost och gör så fortfarande. “