Köpe- och användarvillkor

Följande allmänna köpvillkor gäller alla beställningar av tjänster, köp av produkter, kurser eller utbildningar som görs av en kund via Cellulär Hälsa www.cellularhalsa.se

Cellulär Hälsa Nyköping AB, är ett aktiebolag, med registrerad adress Cellulär Hälsa, c/o Sofie Röjder, Ollonvägen 13, 611 50  Nyköping. Organisationsnummer: 559248-3852 och mail: info@cellularhalsa.se

Vi på Cellulär Hälsa förbehåller oss rätten att ändra dessa köpe- och användarvillkor och reserverar oss för felskrivningar och kontinuerliga uppdateringar.

Genom att godkänna och slutföra ett köp i webbshopen accepterar du även dessa köpvillkor.

Betalning och bindningstider

Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker med hjälp av Stripe eller faktura.

Stripe betalning: https://stripe.com/en-se/privacy#1-personal-data-that-we-collect-and-how-we-use-and-share-it

Hälsosamtal

Bokningen är bindande. Tidsbokning görs i bokningskalendern på hemsidan. Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid via avbokningen länken som finns i bekräftelsemailet. I annat fall kan tillfället inte bokas om.

Skulle Cellulär Hälsa behöva boka av meddelas detta via sms eller mejl och hälsosamtalet bokas om. Cellulär Hälsa tillhandahåller kunskap och individuella rekommendationer men tar inte ansvar för implementeringen eller resultatet eller brist på resultat som en följd av de individuella rekommendationerna. Varje person står helt ansvarig för sig, sin kropp och sin mentala hälsa.

Ångerrätt

Vid köp som privatperson gäller LODA, lagen om distanshandel, och du har då 14 dagars ångerrätt från den dag du genomförde bokningen. Efter 14 dagar är bokningen och beställningen bindande och återbetalas ej. 

För din säkerhet

En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information.

Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida.

Personuppgifter och sekretess

Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Digital kurs eller utbildning

Köp av kurs görs via webshoppen och betalning sker med kort via Stripe. Då finns kursen tillgänglig dig och du får inte dela länken vidare eller spela in kursen och sprida den.

För hälsosamtal och kurser gäller följande användarvillkor:

Cellulär Hälsa har inte för avsikt att ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Sök alltid råd från din läkare eller annan kvalificerad vårdgivare om du har frågor angående ett medicinskt tillstånd. Bortse aldrig från professionell medicinsk rådgivning eller försena att söka det på grund av rekommendationer från hälsosamtal, inspirerande eller utbildande innehåll som du har läst, hört eller sett digitalt via Cellulär Hälsa.

Du godkänner att du är ekonomiskt ansvarig för köp som görs av dig eller någon som agerar på dina vägnar via webbplatsen.

Innehållet på denna webbplats ska ses som allmän information. Det kan ändras utan föregående meddelande. Användning av information eller materialet på Cellulär Hälsas hälsosamtal, kurser, utbildningar eller denna webbplats sker helt och hållet på egen risk, som vi inte kan hållas ansvarig för. Det är ditt eget ansvar att se till att alla produkter, tjänster eller information via Cellulär Hälsa och denna webbplats motsvarar dina behov.

Köp via www.cellularhalsa.se omfattas av konsumentköplagen (1990:932) samt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. De personuppgifter du lämnar för att hantera bokningar behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part har tillgång till uppgifterna. Cellulär Hälsa förbehåller sig rätten att när som helst ändra köpvillkoren, utan att meddela dig i förväg. Den version av köpvillkoren som du godkänner vid din beställning gäller för ditt köp.

Gällande pris och sortiment är det alltid det som framgår vid tidpunkten för beställning.

Om du har några frågor om köpvillkoren, vänligen kontakta info@cellularhalsa.se