Hälsokonsultationer

Vi gör en grundlig utredning av din ohälsa och försöker finna grundorsaken till din sjukdom. Vi lägger sedan upp en hälsoplan för att läka grundorsaken. Som behandling använder vi aminosyror, örter, vitaminer och mineraler i högdos.

Hälsokonsultation tar ca 1 h.

Hälsokonsultation kan ske både via telefonsamtal, hangout, facetime eller som ett ordinarie besök i min lokal på Ollonvägen 13 i Svalsta.

Blodprover kan behövas ibland och då används mydrop.se eller werlabs.se

Olika hälsoproblem jag arbetar med

Stress och utbrändhet

Hjälp finns för att återfå energin genom att åtgärda de näringsbrister som uppstått vid långvarig stress. Sömn är förstås avgörande för hälsan och därför används naturliga örter för det. Jag hjälper dig tillbaka till vardagen igen, att vakna utvilad, att orka vara social med familj och vänner. Naturens örter är den bästa hjälpen vid stress. Jag hjälper till i de olika faserns av utbrändhet. Både du som inte orkar gå ur sängen, samt du som börjat arbeta 25-50 % men känner av stress symtom i kroppen, samt du som jobbar 100 % som känner att det inte är hållbart och behöver hjälp att sova och återhämta dig.

Depression och nedstämdhet

Johannesört har i vetenskapliga studier visat sig inneha lika bra effekt som antidepressiv medicin. Naturens örter har mycket att erbjuda personer med nedstämdhet utan de biverkningar som läkemedel har. Flera signalsubstanser är inblandade depression och inte bara seratonin som sjukvården tror. Vill du minska och avsluta din antidepressiva medicin på säkert sätt samtidigt som du stöttar kroppen biokemiskt för att må bra? Jag hjälper dig med örter, vitaminer och mineraler.

Ångest och oro

Vad orsakar ångesten är förstås viktigt att utreda. Jag hjälper dig med det. Vi behandlar sedan orsaken. Kan det vara överaktiv sköldkörtel, aluminium toxicitet eller annat. Naturens örter, vitaminer och mineraler i högdos hjälper dig att må bättre.

IBS orolig mage

Om magen mår bra mår människan bra. All hälsa börjar alltid i magen, så att få en lugn och glad mage är av största vikt. Jag hjälper dig att ta bort de i kosten du inte tål för tillfället samt tillsätter det som behövs för att läka tarmslemhinnan och lugna magen. Bitterörter och aminosyror kommer vara en del av det.

Stärka immunförsvaret

Är du ständigt sjuk? Hur många antibiotikakurer har du tagit i ditt liv?
Blir du ofta förkyld, får bihålsinflammation eller öroninfektion? Jag hjälper dig att stärka ditt immunförsvar på ett naturligt sätt. Mineraler, vitaminer, goda bakterier och en bra kost är grunden.

Sköldkörtelhälsa

Kämpar du med övervikt, trötthet, frusenhet, torr hud, förstoppning?
Låg ämnesomsättning hypothyreos är i Sverige idag en folksjukdom som drabbar mest kvinnor och behandlingen är levaxin hela livet. Vill du läka din sköldskörtel och slippa ta medicin hela livet?
Hjälpen finns hos jod, som är helt nödvändigt för produktion av sköldkörtel hormoner och som sjukvården inte nämner alls. Jag hjälper dig att öka din ämensomsättning.